Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

November-december

2015. november 01. - szegedhangaági

Novemberben Budapesten és Szegeden is megtalálhattok majd. Szombatonként ki nem hagynám az Antik Marketet a Gozsduban, de a november 7-i, 8-i Bödön Piacot sem a Szeged Plázában :) (A Bödön szombaton déltől este 8-ig lesz, vasárnap 9-től délután 2-ig, a Gozsdu udvaros vásár pedig délelőtt 10-től este 6-ig.)

Aztán november 28-cal a lovak közé csapunk és a Gozsdu adventi vásárához csatlakozom, minden héten szerdától vasárnapig, déltől este 10-ig megtaláljátok a kincseimet, csak úgy, mint a karácsonyi Bödön alkalmával december 18-19-20 Szegeden. 

In November you can find me both in Budapest and Szeged.

On Saturdays i'll appear at the Gozsdu, BUT on the 7th and 8th you'll find my things at the Bödön Piac at the Szeged Pláza as well. 

From the 28th of November the Christmas Fair is on, so i'll participate that at the GOZSDU, from Wednesday to Sunday, each week. 

november_10-en_17-en_gozsdu_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr778041636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása