Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

Legyen hát Élmény a lelkevan!

2020. február 18. - szegedhangaági

Mióta csak elkezdtem a kincseket készíteni, azóta felfoghatatlan az a varázslat, ami alkotás közben történik. A legjobb kikapcsolódás, belemerülés, offline lét az olvasáson és a kiránduláson kívül számomra :)

Épp ezért úgy gondoltam, hogy a decemberi, szegedi élményműhely után (melyen elképesztően sokan voltatok), ez lesz az új irányvonal. 

Az eddigi alkotást félre teszem (vagy az intenzitását csökkentem). A már elkészült kincsek velem vannak, lehet rád várnak épp, viszont a jelenleg előttem álló feladatok miatt átadom azt a tudást, amire már olyan sokan vártatok, kérdeztetek a kezdetektől fogva. 

Budapesten a #nemadomfelkávézó nyitott kaput az új kezdeményezésemnek, és meghívtak a #hellopiac rendezvényükre is. Mindkettő szívem csücske! 

Aki eljön és részt vesz bármelyik foglalkozáson, a Nem Adom Fel Alapítványt támogatja azon kívül, hogy jót beszélgethet, kikapcsolódhat egy szuper társaságban. 

 

nonapi_lelkevan_elmenymuhely.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr1015479712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása