Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

Elszáll a nyár

2018. augusztus 07. - szegedhangaági

Június 2. óta nem posztoltam, mert a nyár beszippantott a fesztiváljaival, a táborozással, nyaralással (2 gyerekkel), feltöltődéssel együtt. 

Remélem neked is ennyire jól telik ez az időszak, mint nekem! :) Nem kell hozzá más semmi, "csak" akár az a 30 perc, amit magadra fordítasz egy napon. Nem az öltözésről, evésről beszélek, hanem arról, amikor nagyon te vagy te, akár egyedül, akár másokkal, akár a panel tetején "piknikelve", akár a hátsó kertben fűbe dőlve, akár futva a töltésen, akár a gyerekekkel társasozva, akár a strand medence partján olvasva. Bárhogy! 

Ha a nyári időszak alatt úgy gondolod, hogy egy #lelkevan ékszerrel feldobnád a napodat, a szettedet, esetleg ajándékot szeretnél, akkor írj, vagy látogass meg a Gozsdu udvarban szombat-vasárnap (10-17.30-ig). 

 

_lelkevan_1.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr6014166499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása