Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

Az év utolsó játéka 2015-ben nálam

2015. december 27. - szegedhangaági

Itt az év vége, ideje számot vetni, mit sikerült elérni, mit kell javítani, milyen irány az, ami az enyém, miért vagyok hálás. 

Köszönöm Monkának, hogy bármikor felhívhatom, és hogy ő is így érez. Köszönöm Annának a háttérmunkát, a barátságot, a szakmai tanácsokat. Köszönöm Zitának, hogy van, Giranellinek, hogy lett! Köszönöm Imolának és Ibolyának, hogy hóbansárbanfagyban a lélek-ikreim és annyira szeretnek benneteket, meg a papírokat, mint én! Köszönöm Istvánnak, hogy itt van mellettem, a mamáknak pedig hogy hétvégente itt vannak a gyermekeimmel. Köszönöm a türelmet a családomnak! Köszönöm azoknak az embereknek, akik inspirálnak és feltöltenek.

Hamarosan tényleg feltámad a weblapom is, ezt is köszönöm a páromnak, meg a karácsonyi angyaloknak.

ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN KÖSZÖNÖM NEKTEK! Akik feltöltetek, inspiráltok, bizalommal vagytok felém, elláttok mindenféle csodás feladattal (és a hozzá tartozó mesebeli történetekkel).

Hogy megháláljam, most ezt a gyönyörű, 1945-ös papírból készült szépséget lehet megnyerni a FB oldalamon. Hajrá-hajrá, szerdáig fogy az idő ;)

Jövőre pedig találkozzunk a Gozsduban Pesten, vagy a Bödönön, Szegeden! 

untitled_design.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr708204988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása