Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

Esküvős #lelkevan #madeoflove

2017. szeptember 12. - szegedhangaági

Bibit és Misit a szegedi #bödön vásáron ismertem meg. Bibi valami hihetetlen gyönyörű mézeskalácsokat készített, és mindig vigyorogva várták együtt az érdeklődőket az asztaluknál. 

Aztán egy bő éve Angliába költöztek, de azért nyomon tudtuk követni, hogy mi minden történik velük. Nem volt meglepetés, hogy idén szeptemberben összeházasodnak (itthon), sőt, az sem volt nagyon meglepő, hogy Bibi saját maga készítette a dekorációt az esküvőre. 

Aztán egy szép nyári délután, kb. másfél hónapja felvillant az üzenet tőle, hogy szeretne megrendelni valamit erre az alkalomra. Már vártam is,hogy mit kér magának, de nagyon meglepett: Misinek, a férjnek kért egy kitűzőt a nagymama képével, aki sajnos már nem érhette meg ezt az ünnepet, viszont nagyon fontos volt az életében. 

Ilyen az, amikor a feleség tényleg együtt lélegzik a férjével, és ismeri, mint a tenyerét <3 <3 

Ezért készítettem egy nagyon rendhagyó nászajándékot ennek a nagyon kedves párnak. #lelkevan #madeoflove #meghatópillanatok

untitled_design_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr3712823446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása