Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

Húsvétkor - Easter festives - Pascua

2015. március 24. - szegedhangaági

One of my favorite memories about the Easter festives is when i was eighteen and a friend of my dead, who was a horticulturist visited us, and according to the Hungarian Easter traditions, he was doing Easter sprinkling. Which makes this so sweet memory that he used a bunch of flowers: tulips, daffodils, hyacinths, cherry tree branches full of blossoms. This made it so special and nice. (Better than the traditional one :) )

 

Az egyik legkedvesebb, húsvéthoz kötődő emlékem 18 éves koromban volt, apám egyik kertészmérnök barátja jött hozzánk locsolkodni. Ami nagyon jó és kedves emlékké teszi ezt az egyébként általam nem annyira kedvelt időszakot az az, hogy ő egy hatalmas virágcsokorral és vízzel locsolkodott, tulipánokat,nárciszokat, jácintokat, és cseresznyefa ágát (persze tele virággal) fogta össze. Így lett ez nagyon kedves és különleges alkalom. (Ami naná, hogy jobb a tradicionális változatnál :) )

husvet_promo.png

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr747299827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása