Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

Itt a karácsony

2017. december 15. - szegedhangaági

Alig van pár nap karácsonyig, amikor is egy nagyobb pihenőt engedélyezek magamnak. Rengeteg megkeresés, megrendelés, érdeklődés fogad nap mint nap a postaládámban, amiért nem lehetek eléggé hálás. Ha összeszámolnám, akkor több ezer olyan karácsonyfa lesz szerte a világban, ahol #lelkevan #madeoflove kincsek fognak lapulni szenteste, és remélem, hogy akkora örömöt fognak okozni, mint nekem az elkészítésük. 

Azalatt a pár nap alatt, ami hátra van, a következő helyeken találsz meg: 

Szegeden a Borháló borszaküzlet és kávézó (itt egy kisebb készlet van, amiből tudsz válogatni nyitva tartási időben)

Budapesten az Eurocenterben, az Interspar kasszáinál (Bécsi út 154., Óbuda), minden nap 10-19 óráig (szintén saját készlettel)

Illetve aki nem tud eljutni az üzletekbe, az ONLINE tud a Facebook oldalamon lévő albumból rendelni. Ha kedd délig megérkezik a rendelés, csütörtökig a futár odaér vele ;)

Külön, személyes megrendelést csakkorlátozott számban tudok vállalni, és csak hétfőig (december 18.).

 

dscn1478.JPG

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr6213501683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása