Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

Celebration - ünneplés

2016. január 19. - szegedhangaági

Három éves a Made of Love! <3

Na jó, nem teljesen három éves, igazából nem tudom megmondani, hogy PONTOSAN mikor is született meg ilyen formában, így, és a fejlődés ugye folyamatos, tehát nincs konkrét születési időpont. Arra viszont nagyon is jól emlékszem, hogy három éve, január 21-én bőszen ragasztottam az ének-zene-hang szettet (fülbevaló és gyűrű), úgyhogy már tavaly is ezen a napon ünnepeltem a Made of Love születésnapját.

Nagyon sokan és nagyon sokat segítettetek elindulni az utamon, amit nem győzök megköszönni! TE pedig, aki olvasod ezt a bejegyzést, külön sok-sok ölelés, és köszönet, hiszen főleg NEKED köszönhetem, hogy itt vagyok, hiszen NÉLKÜLED, az érdeklődésed, a bizalmad nélkül nem létezhetnék. Mit szólnál, ha most TE kapnál tőlem ajándékot? 

Hamarosan azt is elárulom, hogy mit! 

Soksok ölelés addig is!

hanga

 

The MADE OF LOVE is celebrating! My business is three years old. All right, to be honest i don't know the EXACT date but i do remember the 21st of January in 2013 as i had been making a jewelry set (earrings and a ring) with the texts music-song-sound. So this is THE date when i did celebrate my small, -fromsoul, -fromheart business. 

There are a bunch of people who helped me to get on my way until now and i cannot thank them enough. I am really glad to have them behind and with me. But YOU, who are reading this blogpost, YOU are the most precious for me, and a lots a lots of hugs and thanks FOR YOU because without you, without your trust and your interests i wouldn't be able to exists as madeoflove. So what about a gift FOR you? 

I'll tell you the details soon :)

LOTS OF LOVE:

madeoflove - hanga

haromeves.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr418285190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása