Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

As the Holidays come - ahogy jőnek az ünnepek...

2015. szeptember 13. - szegedhangaági

Tudom, tudom, még csak szeptember eleje. Nem tudom, hogy vagytok vele, de én egész évben 'gyűjtögetem' az ajándékokat az ünnepekre. Így az ajándéklista már október végére kész általában, és csak a menüre, meg a lelki készülődésre tudok koncentrálni (és persze iszonyatosan várom, hogy odaadhassam a személyre szóló "nagyon-te" ajándékokat. Ha te is szeretnéd, hogy ne nyomasszon a szokásos kérdés (mit vegyek anyukámnak, a testvéremnek, apukámnak, nagymamának stb.), időben meg tudod rendelni tőlem a saját Kincsedet. Ne feledd, nem két perc nekem sem ezeket a szépségeket megtalálni, az utolsó pillanatokban már-már 'necces'.
I knoooow, it is only September. I am the 'all-year-collector' type, who buys the very personal gift during the whole year to be relaxed when the #Christmas comes and to concentrate only on my family and my spiritual life. So if you want to be relaxed during the December, just like me, you can order your very #personalgifts from me to your beloved and there will be no more 'what shall i buy for my Granny/Mom/Wife/Girlfriend/Dad etc.'
Don't forget, that i need time as well, to find the perfect Words, if you ask for it in the last weeks, that will be like 'arrow squeak'.

 #madeoflove 

Photo from Pinterest.com

karacsonyi_arnyekuveg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr207771142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása