Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

Költők albuma - #lelkevan

2018. május 24. - szegedhangaági

Ez a könyv először 1890-ben lett kiadva, újabb kiadása csak 1900-as években volt, és nekem az 1902-es van meg.

284 oldala van eredetileg, és 35 magyar festőművész alkotása található benne, mint versillusztráció.

Nekem egy "szokásosan" teljesen szétesett példány jutott :) (és ha egyben lett volna, biztosan nem nyúlok hozzá)

Imádom a hatalmas betűszedetét, a hófehér lapjait, és nagyon inspiráló szavak vannak benne. Mindig elmondom, és most újra: amikor egy-egy ilyen könyvtöredék kerül a kezembe, és betűs ékszereket készítek, akkor az épp aktuális hangulatomat tükrözi az az üzenet, amit megtalálok. Így ha épp nagyon fáradt vagyok, vagy szomorú, le sem megyek a műhelyembe, mert abból jó nem sülhet ki. De ha elkap a hangulat, akkor meg ilyeneket találok, mint az alábbi fülbevaló is. Külön örülök, amikor dupla sorban jön ki az üzenet, és ezzel a könyvvel ezt is el tudom érni <3 

 

Magának a könyvnek a belső borítója is álomszép, bogyókkal, madarakkal, egy medál már készült belőle, remélem jó helyre kerül hamarosan :)

_lelkevan.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr8213996888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása