Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

2017 #lelkevan - köszönöm neked!

2017. december 22. - szegedhangaági

2017 a végéhez közeledik. Én december 24-étől egészen január második hetéig vagyok szabadságon, amit a családommal, a gyerekekkel töltök. 

Milyen is volt nekem 2017? Gyönyörű. Nehéz. Tanulságos. Szárnyaló. Fantasztikus. És mindent neked, nektek köszönhetek! <3

Túl vagyok egy arculat váltáson, újabb vonalak tisztultak le, év végére bankkártyás terminál is lett, rengeteg új helyre mentünk, Szentendre szinte állandó bázis, bár az a jövő zenéje, hogy tudunk-e maradni, de a Kürtőskalács fesztivál biztos pont lesz. Ahogy a szegedi nagy fesztiválok is, a Bor Tér és a Borfesztivál - Szeged Napja kihagyhatatlan számomra is. A Gozsdu udvarban igyekszünk továbbra is ott lenni hétvégente. Illetve ha van olyan bolt, ahol szívesen látnátok a #lelkevan kincseket, keressetek meg nyugodtan, hátha sikerül valamit kiötleni ;) (Ugyan így ajánlhattok rendezvényeket is, hogy hol találkoznátok velem és a #lelkevan ékszerekkel.)

Apropó, boltok, a szegedi Borhálóban továbbra is stabilan ott vagyok, tehát ha eszedbe jut utolsó pillanatban, hogy ajándékot kéne venni, akkor őket, és az ottani kincseket szívből ajánlom, ráadásul hétköznap este 7-ig vannak nyitva!

Pesten még továbbra is keresek partnereket a Két Egéren kívül, bármilyen ötlettel bombázhattok :)

Rengetegen voltatok, akik idén nálam jártatok, megkerestetek, rendeltetek, válogattatok, ötletet adtatok, nem lehetek elég hálás nektek. 

Ezen kívül nagyon köszönöm azoknak, akik segítenek, hogy az álmom továbbra is éljen: első sorban a családomnak, akik rengeteg hétvégén nélkülöznek, és nagyon ügyesen menedzselik az anyamentes időszakokat. 

Másodsorban az angyalaimnak, akik csak úgy, bepottyannak az életembe, és szárnyakat adnak, már az ötleteikkel is. 

Harmadrészt azoknak köszönöm, akik ott vannak több helyszínen is a pult mögött: fogadott családomként állnak helyt, büszkén mutatják, mi mindent készítek, készítünk. 

Nehéz a szívem év végére mégis, az egyik legjobb, legmegbízhatóbb jobb kezemet kell elengednem (úgy látszik, az év vége mindig ilyen, tavaly a budapesti jobb kezem lépett az önmegvalósítás útjára, most pedig a szentendrei). Öröm számomra, hogy másfél évig ilyen lelkesen dolgoztunk együtt, hogy az én utamat a sajátjának tekintette. Köszönöm Adri, hogy itt voltál Danival együtt :) Kívánok neked hasonló álom megvalósítást, mint aminek a létrehozásában segítkeztél nálam :) 

Nincs más hátra, csak egy kis videó, amivel köszönök az óévnek, köszöntöm az újévet, ott vagytok ti is benne, jópáran. 

Találkozzunk 2018-ban!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr2613518923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása