Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

The very last post for this year - az év utolsó posztja

2016. december 21. - szegedhangaági

Drága Látogató, Érdeklődő, Vásárló!

Igen, te, aki jött, meghallgatta a történeteimet, és lehet, hogy te is elmondtad a tiedet ;) Akitől az lehet a madeoflove, ami, és amivé senki más nem teheti. Egy különleges évet köszönhetek Neked. Bár a jövő most még kicsit homályos, és keresek új utakat, ami biztos, hogy 2017-ben is találkozni fogunk valahol ;)

Áldott, békés ünnepeket kívánok Neked, pihenj te is, és töltsd azokkal ezt az időszakot, akiket nagyon szeretsz! 

(Utóirat: aki szeretne, megtalál bennünket december 22-én és 23-án a Gozsdu udvarban Budapesten, illetve 23-a estig a szegedi karácsonyi vásárban a Dóm téren.)

 

Dear Visitor, Customer, 

 

yes, You, who came and listened to my stories and maybe you told yours as well ;) You, who made the madeoflove THE madeoflove. Without You i wouldn't be madeoflove. I thank You a very special year. Although the future is still unclear for me, and i will find new ways for sure, the only sure thing is that we will meet in 2017 somehow, somewhere. 

I wish you a peaceful, blessed, and marry holiday. Relax, and be with your beloved ones!

(ps. Those who wants to find us until Christmas: we are in the Gozsdu in Budapest on the 22nd and 23rd of December and we are at the Christmas Market of Szeged at the Dom square until the evening of 23rd.)

aldott_bekes_unnepeket_kivanok_madeoflove_blog_hu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr4712064787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása