Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

About the special orders - a különleges rendelésekről

2016. május 09. - szegedhangaági

Illetve ez talán az összes rendelésre igaz. Egy-egy megrendelést általában úgy teljesítek, hogy pontosan tudom, kinek szánják. Kérek hozzá egy rövid leírást az ajándékozottról, színben/formában vagy betűs ékszerben gondolkozzam. Utána kezdődik a nyomozás. Sok papíromat "szabadidőmben" szoktam "olvasgatni", gyakorlatilag memorizálom őket napokig, hetekig, hogy amikor megkeres bárki, akkor azonnal tudjam, hogy melyik könyvben kell keresnem. Ha megtalálom a szövegrészletet, 2-3 változatot készítek. Ez azt jelenti, hogy felmérem, milyen típusú lencsében mutat a legjobban, legtöbbet az adott szöveg, és ezt már a papírra is ragasztom, körülvágom, ragasztó nélkül beillesztem a kiválasztott ékszerbe,hogy a megrendelő el tudja képzelni.

Aztán a megrendelő megmondja, hogy melyik a 2-3 verzió közül, ami a legközelebb áll ahhoz, amilyen az ajándékozott. Onnantól már csak pár nap, és elkészül az ékszer. 

Ha nettó időben számolom, sokkal többet és gondosabban foglalkozok egy-egy ilyen alkalommal a papírokkal (és veletek is, folyamatos üzenetváltásokkal), mint egy sima ékszerkészítős időben, amikor a jegyzeteimet vizsgálva már tudom, hogy mit szeretnék készíteni, és tudom, hogy majd a gazdája egyszer rátalál.  

Éppen ezért kérem a közeljövőben a megértéseteket, a rendeléseknél nem fogok tudni kedvezményt adni (sem mennyiségit, sem semmilyet), hiszen sokkal több időt fordítok a készítésre, több energia, pláne, ha a 3 változaton felül még kértek negyediket, ötödiket (ritka, de előfordul). 

Higgyétek el, megéri így is a teljes árat kifizetni, hiszen az élmény, hogy személyre szóló az ajándék, megfizethetetlen!

Köszönöm a megértéseteket!

 

This is about almost all of my orders, not just the special ones. My working method looks like this after an order is registered from You. I ask a short description about the loved one, you want to surprise with my jewelry. I ask wether i shall use colors/and patterns OR the one with words and messages. Just to know, when i get a paper i usually spend all my time to read them properly and know the contect by my heart. This takes weeks for me but when Your order appears, i will know exactly which of my papers shall be used. And when it happens, i make 2-3 version for You to decide which is the one that fits the best. So i glue the paper to the glass lens and i fit that into the chosen jewelry to help you imagine everything. Than You make your choice. From this point in only takes me couple of days to finish the procedure. 

If i have to count the time i spend on each order, that is much much more than i usually spend by making jewelries for the public, including answering and writing messages to You. 

For this reason i trust You, and Your understanding that i won't give any discount for the orders as i spend more time and energy while making the special order jewelries (particulalry if you ask for the fourth and fifth version as well which is rare but happens). 

Believe me: it is worth to pay the price for my jewelry which is personalized and which cause a priceless suprise for Your beloved ones.

Thanks for your understanding! 

 

priceless_gifts_priceless_experience.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr478698080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása