Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

Ujabb vidék

2015. június 08. - szegedhangaági

After a few days of silence (after the days that i spent with working on a totally different field: selling children's book at the book fair), i have to thank you your patience and orders during FIVE DAYS! These cufflinks say: another land. This was written in a letter in the July of 1928. The cufflinks were made to order of a very nice girl, who wanted to give a present for her very passionate Italian boyfriend who also likes to take trips a lot.

Öt nap hallgatás után (melyet nem pihenéssel, hanem az Ünnepi Könyvhéten töltöttem gyermekkönyvek között 'dolgozva') szeretném megköszönni nektek a türelmet és az öt nap alatt is érkező megrendeléseket!
Ez a mandzsettagomb egy 1928 júliusában írt levélből való, egy nagyon kedves lány rendelésére készült. Szerette volna vele megajándékozni a nagyon tüzes, kirándulni imádó, olasz párját.

ujabb_videk.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr147525614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása