Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

Disappeare to the Heaven - eltűnni a Mennyekbe :)

2015. július 30. - szegedhangaági

Egész évben erre vártam, hogy ismét a gyermekeimmel tölthessek pár napot. Amikor a Leleszi Pihenőt célba vettük, nem is sejtettem, hogy ENNYIRE jó lesz. Tudtam, hogy szépség, és családiasság, és jó ételek, na de hogy ilyen hangulat?! Az alatt a pár nap alatt, míg ott voltunk, a kertkapunk sem léptünk ki, ellenben megfogadtam:hamarosan újra visszajövök, gyerekek nélkül is. 

 

I had been waiting for this a lot a lot during the year: to be with my kids for a couple of days. When we spotted the Leleszi Pihenő, i was sure that we will have a great time, but i didn't expected as great and as amazing time as we had :) During those 4 days we just didn't get out from the garden and house even not to the street, but i made a promise to go back without kids as well. 

 

leleszi_piheno.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr237666482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása