Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

Christmas is all around us... or at least it is very, very close

2016. november 16. - szegedhangaági

Karácsony most már nagyon-nagyon közel van. Harminc pár nap és ismét a családommal leszek 100%-ban. Nem tudom, ki hogy van vele, de én szeretek igazi, személyes ajándékokat készíteni, adni ilyenkor, így a "vadászat" már elkezdődik a nyár végével. Ha látok bármit, ami eszembe juttatja a család bármely tagját, egy-két napon belül megveszem, így lehet, hogy sok apró ajándék kerül a fa alá, de biztosan "betalál" mindegyik. 

Ha még nem tartasz ennyire előre, de szeretnél igazán személyes made of love ajándékot a fa alá, ideje megrendelni azt is, hiszen nem konfenkció, nem gyártószalagon készül. Az átlagnál egy picit időigényesebb egyetlen kincseket készíteni ;)

A vintagemadeoflove kukac gmail.com-on vagy a facebook-on bármikor elérsz, és amint tudok, válaszolok. 

38 nap. Én szóltam! ;)

Christmas is so close now, just thirty-something day and i will be with my family again! <3 I don't know how is it in others' families, but i like to shop/make and give personalized gifts. So i have started to collect the gifts in August. If i saw anything that reminded me of my beloved ones, i immediately got it. This means that on Christmas eve there are a lot of small gifts under the tree, which -i know- will be a huge wooooow for my family members.

If you are not as planned or organized as me, but you would like to give personalized made of love gifts, it is time to order it/them now, as they are not in series, it is not confection. It takes more time to make each of them than  a usual item.

So you contact me via email: vintagemadeoflove at gmail.com or on by fb site and i will write as soon as i can!

38 days. I warned You ;)

dscn0017.JPG 

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr5711965173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása