Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

BOEING TU154 -

2016. június 17. - szegedhangaági

Mirijam egy repülős nyakláncot szeretett volna, de nem akármilyet, csak személyszállító gép lehetett rajta. És mit ad isten, egyetlen egy, MALÉV TU154-es, régi bélyeg ott figyelt a CSERÉLNI FOGOM pakkomban. Szóval csere helyett inkább "gyorsan" elkészítettem neki ezt a nagyon személyre szabott medált. A többi pedig? A férjem egy jóbarátja, aki Cessna pilóta, pont akkor jött arra, amikor Mirijam átvette a láncot (péntek éjjel 11 órakor, a Szegedi Borfesztivál közes-közepén). Annyira megtetszett neki Mirijam rajongása a MALÉV és a repülés iránt, hogy gyorsan felajánlott neki egy sétarepülést Szeged felett. Köszönöm, Kráti Márk és Mirijam ezt a számomra is feledhetetlen élményt! :)

Mirijam ordered a necklace from me with Boeing on it. And i had ONE TU154, MALÉV stamp which- she told me when she saw it- has been her favorite for many years. And at that moment when i gave it to her, the best friend of my husband just came around to say hello. He is a pilot. And he was amazed by how much Mirijam loves airplanes. So he invited her for a flight. FABULOUS... haven't i told you? Thanks a lot, Krátki Márk!

A repülésre én is hivatalos voltam, itt van Mirijam élménybeszámolója videón:) 

 

mirijam.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr548818322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása