Kapcsolódj ki alkotással

Lelke van - élményműhely

Lelke van - élményműhely

Vintázs esküvő - vintage wedding

2016. január 18. - szegedhangaági

A szegedi #bödönpiac mindig is a szívem csücske volt. Ha nem indult volna, pont abban az évben, amikor én is kezdtem az ékszereket készíteni, és kiállni a nyilvánosság elé velük, nos, akkor hamvamba holtam volna az első fél évemben. De jött Kardos Reni, kitalálta a Bödönt, megszervezte, elindította, és mára már elmaradhatatlan színfoltja a városnak. Ezért is hatódtam meg nagyon-nagyon, hogy decemberben azt a fülbevalót viselte az esküvőjén, amit tőlem még 2013-ban választott egy Bödön alkalmával. Mondtam már, hogy az ékszereim különös és egyedi jelleget kölcsönöznek a menyasszonynak (vagy még jobban kihangsúlyozzák azt)?


The Bödön market was always one of my favs. It had been started in the same year when i started my business. The creator, Reni Kardos was as passionate as i was, so the event and my jewelries just fit perfectly. This is why it was touching when i discovered, she wore MY jewelries on her wedding in December (SZÉP=beautiful). Have i told you that my jewelries give the final touch to be unique? (Or being even more special )
Thank you #bödönpiac and #renikardos and Anita Dajka for the photos!

 

reniek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://madeoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr538274428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása